Välkommen till BestMassage!

Värme rulleVärme

Värmen minskar smärtan

379,00 kr
Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad

Produktinformation

Detaljer

Den unika värme rullen innehåller ett lagringsmaterial av hög kvalitet (Phase Change Material eller kort PCM) som härrör från rymdforskningen NASA. Detta material kan lagra enorma mängder värme. Det har hittills använts uteslutande och mycket framgångsrikt i den medicinska och terapeutiska värmeterapin.

Användning
Värme rullen värms helt enkelt i mikrovågsugn (5 min i 400 W) eller i en förvärmd varmlufts ugn (15 min i 110 °). Den anpassar sig lätt till den individuella kroppsformen och är enkel att fästa med hjälp av de fixerbara band. Den långvariga djupgående värmen lindrar spänningar i nacken och höfter, är fördelaktigt för ryggsmärtor, mag- och tarmproblem och mycket mer.

Skillnad mot andra värmeprodukter

Värmerullen frigör den lagrade värmen vid ungefär samma temperaturnivå och ger därmed en väl lagom doserad värme med kontrollerande och djup effektivitet (till skillnad från Cerry Stone kudde, varmvattenflaska eller gel pack, där temperatur under användningen minskar kontinuerligt). Den är oberoende av en strömkälla, vilket ger rörlighet under hela användningstiden (i motsats till en elektrisk värmedyna eller en infraröd lampa).

Specialfunktioner

  • enkel uppvärmning i mikrovågsugn eller varmluftsugn samt återanvändbar
  • långvarig, terapeutiskt effektiv värme
  • Lätt användning med lätt modifierbara remmar samt i hållbart och hudvänligt material
  • Allt material är miljömässigt och toxikologiskt säker
  • idealisk för mobila massage- och hembesök 

Storlek:

52 x 12cm, vikt: 570g