Välkommen till BestMassage!

Thai Örtstämplar Ansikte

Perfekt för ansiktets sensibla hy

69,00 kr
Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad

Produktinformation

Detaljer

Våra Thai Örtstämplar Ansikte har speciellt blandats för användning på ansiktets sensibla hy. Vi har tagit fram en exlusiv formula i samarbete uteslutande med traditionella massage experter från Thailand. Vår speciella blandning av autentiska örter och naturliga aromer främjar ett fräscht, sunt utseende.

Under en varm terapeutisk användning eller ansiktsbehandling när och revitaliserar våra örtstämplar huden och gör ansiktet sidenlent och mjukt. De naturliga ingredienserna från Östern som Thai ansiktsört stämplarna består av håller ansiktshuden ung och spänstig i lång tid. Dessutom stimulerar och ökar ansiktsörtstämplarna blodcirkulationen som är essentiellt speciellt för torr hy.

Ger din massagemottagning ett lyft med dessa örtstämplar som är lätta att använda. Varje förpackning innehåller 2 stämplar (100 g/styck) och det är vad som behövs till en behandling. En stämpel värms upp medan den andra används.

Användning:
Förbered 2 örtstämplar inför varje behandling för att säkerställa oavbruten användning.Blötlägg örtstämplarna så dem täcks av vatten i c:a 1 minut och ta upp dem igen. Behöver inte värmas upp i ångvärmare. När de är varma, använd de förskiktigt på ansikthuden i enlighet med behandlingsupplägget. 

Produkten är enbart avsedd för användning på ansiktet.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Peru Hot Stones paket

Peru Hot Stones paket

1 129,00 kr
Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad