Välkommen till BestMassage!

Sale%

Thai Örtstämplar

Stärker kroppen, när huden och ökar blodcirkulationen!

ord. pris: 89,00 kr

Specialpris 69,00 kr

Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad

Produktinformation

Detaljer

I århundraden har Thai Örtstämplar använts i samband med traditionell Thai massage och andra terapeutiska behandlingar. Varma örtstämplar är välkända att motverka kroniska besvär som muskel-, rygg- och ledsmärtor.

Våra Thai Örtstämplar är utomordentliga på ett unikt sätt för att vi har har tagit fram en exlusiv formula i samarbete uteslutande med traditionella massage experter från Thailand. Vår speciella blandning av autentiska örter och naturliga aromer har tre specifika teman – energetiserande, avslappnande och anti-aging – och dessa finns ingen annanstans. Örtstämplarna är 100% ekologiska.

Den unika blandningen och balansen av dessa medicinalörter i våra örtstämplar främjar välbefinnandet genom bättre energiflöde, näring till huden och ökad blodcirkulation. På samma gång får dig våra Thai örtstämplar att slappna av, regenerar hela kroppen och laddar dina batterier, vilket kan leda till en känsla av fullkomlig lycka.

Ger din massagemottagning ett lyft med dessa örtstämplar som är lätta att använda. Varje förpackning innehåller 2 stämplar ( Naturren 200 g/st. och Ekologisk 150 g/st. ) och det är vad som behövs till en behandling. En stämpel värms upp medan den andra används.

Användning:

  1. Förbered 2 örtstämplar inför varje behandling för att säkerställa oavbruten användning.
  2. Blötlägg örtstämplarna så dem täcks av vatten i c:a 1 minut och ta upp dem igen. Värm dem sedan i en örtstämpel ångvärmare i 10-15 minuter. Eller värm dem helt enkelt i mikrougnen i 2-3 minuter. För bästa terapeutiska resultat rekommeras varmt att använda en ångvärmare.
  3. Kontrollera stämplarnas temperatur och värmegrad mot din egen överarm innan du bringer i kontakt med klientens hud.
  4. Använd örtstämplarna på områden med muskelsmärtor eller över hela kroppen, beroende på valt behandlingsupplägg.
  5. För bästa behandlingsresultat vänta och slappna av i c:a 30 minuter innan du duschar eller tar ett bad. 


Förvaring:
Örtstämplar kan användas upp till 5 ggr inom 3-5 dagar efter första användning. För bästa resultat skall de torkas i frisk luft efter varje användning. Lägg dem sedan i en plastpåse innan förvaring i kylskåpet. 
Oanvända örtstämplar skall förbli i oöppnad förpackning på sval och torr plats. Undvik att placera dem i direkt solljus.