Välkommen till BestMassage!

Peru Hot Stones, styckvis

Sätt ihop ditt eget Hot Stone set eller komplettera din befintliga.

109,00 kr
Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad

Produktinformation

Detaljer

Alla våra massage hot stones är gjorda av naturformad basaltsten. Basaltsten är vulkanisk sten som innehåller hälsobefrämjande beståndsdelar som syre och magnesium. Basaltsten innehåller dessutom järn och silicium som ger stenarna deras utomordentliga värmelagringskapacitet. Våra hot stones har över lång tid formats av havets krafter och är därför släta och fina. Stenarna finns längs med stränderna i Mellan- och Sydamerika. Varje enskild sten väljs för hand efter storlek och form för att kunna fungera som terapeutisk sten på de olika kroppsdelarna. Stenarna genomgår en noggrann rengöringsprocess innan de klassificeras och packas. Observera att våra massagestenar inte har kommit i kontakt med olja och därför vid leverans kan se ljusare ut än på visat på bilderna. Stenarna blir mörkare när de används och kommer i kontakt med olja.

Under behandlingen kan massagestenarna vara terapeutens förlängda arm eller de kan helt enkelt placeras på olika kroppsdelar och långsamt avge sin upplagrade värme till klientens kropp. Stenarnas värme får klientens muskler till att slappna av vilket gör det lättare för terapeuten att gå på djupet på problemområden och jobba effektivt. Generellt har hot stones massage den effekt att cirkulationen ökas, både blodcirkulationen och avtransporten av slaggprodukter förbättras.

1. Tåstenar

Detta set Hot stones massagestenar innehåller stenar med en storlek på 2,5 - 3,8 cm. Dessa släta, runda stenar placeras mellan tårna för att försiktigt skapa mer plats de emellan och för att få trötta och värkande fötter till att slappna av. Tåstenar kan användas till en Hot stones massagebehandling eller för att sära på tårna under en spabehandling som t.ex. pedikyr.

2. Fingerstenar

Detta set Hot stones massagestenar innehåller sex fingerstenar med en storlek på 3,5 - 4,4 cm. Dessa ovala, släta stenar placeras mellan fingrarna för att försiktigt skapa mer plats emellan dem och för att på detta sätt få trötta och värkande händer till att slappna av.

3. Ansiktsstenar

Detta set Hot stones massagestenar innehåller åtta ansiktsstenar med en storlek på 3,8 - 5 cm. Dessa släta, runda stenar används för att massera ansiktets fina muskler och konturer, för att varsamt lösa upp och för att förbättra hudens spänst.

4. Stora rygg- /lårstenar

Detta set Hot stones massagestenar innehåller fyra stora rygg- /lårstenar med en storlek på 7,5 - 9 cm. Dessa stora, runda stenar läggs på de stora muskelgrupperna på ryggen, bröstkorgen och låren. Dessa flexibla stenarna kan vid behov även användas som sätes- eller handflatsstenar.

5. Konturstenar

Konturstenar har en storlek på 10 – 12,5 cm. Dessa stora, avlånga stenar kann användas för att markera kroppens olika konturer och också för att nå in under skulderbladet. Deras speciella form underlättar för terapeuten att även nå svåråtkomliga områden på kroppen.

6. Triggerpunktsstenar

Detta set Hot stones massagestenar består av två triggerpunktsstenar med en storlek på 7,5 – 10 cm. Dessa tunna, avlånga stenar har avrundade kortsidor och kan användas för att behandla triggerpunkter. Triggerpunktsstenar är terapeutens förlängda arm och gör det möjligt att arbeta djupare på olika problemområden utan att överanstränga sina egna händer.

7. Korsbens- /Magstenar

Korsbens-/Magstenar har en storlek på 11,5 – 12,5 cm. Denna stora, avlånga sten läggs på magen, på ryggslutet eller på övre korsbensregionen för att lätta på problem med ömmande muskler och muskelkramper. Värmen som dessa stenar avger gör att spända muskler slappnar av. De motverkar stress; efter användning kommer klienterna att känna sig avslappnade och jordade.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Bambus Box / Stone Box

Bambus Box / Stone Box

189,00 kr
Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad