Välkommen till BestMassage!

Sale%

Original Backnobber® II

Ett idealiskt egenvårds verktyg för att komma åt djupare i vävnaderna.

ord. pris: 339,00 kr

Specialpris 189,00 kr

Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad

Produktinformation

Detaljer

The Original Backnobber II är det idealiska egenvårds verktyget för djup vävnads massage. Tillverkad av slitstark, glasfiberarmerad nylon som gör att verktyget kan användas för att tillämpa fasta tryck på musklerna i nacke, axlar, rygg, höfter, hamstrings eller någon annan plats där träningsvärk kan uppstå. "S" formen på Backnobber II låter dig lätt komma åt över en axel eller under en arm och trycka på triggerpunkter eller ömma muskler. Den är utformad för att användas av människor i alla storlekar och former.

Anvisning

Isolera en triggerpunkt genom att trycka fingertopparna eller verktyget på målområdet. Applicera tryck på ömma områden och "knutor", experimentera med olika mängder av tryck. Börja med en liten mängd av tryck och bygg upp till högre intensitet tills du hittar önskad nivå av kraft. Applicera stadigt tryck på triggerpunkten i den drabbade muskeln. Massera musklerna, med särskild fokus på "knutar."

Säkerhetsinformation

Konsultera en licensierad massör innan självbehandling. Om ömhet, rodnad eller blåmärken uppstår, avbryt behandlingen, kontakta en läkare, och behandla skador innan vidare användning.

Tillverkas i USA

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Praktisk borste

Praktisk borste

69,00 kr
Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad
Sound Massage

Sound Massage

ord. pris: 149,00 kr

Specialpris 69,00 kr

Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad