Välkommen till BestMassage!

Massage Desktop

Ideal för mobila terapeuter

679,00 kr
Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad

Produktinformation

Detaljer

Denna Massage Desktop är ideal för att genomföra kroppsterapi och healing var som helst, även där det är trångt, t. ex. på kontor, på vårdavdelningar och andra stationära institutioner.
Lätt och snabbt att sätta upp och ta ner igen är denna Massage Desktop ideal för mobila terapeuter liksom för deras klienter.
Desktop ramen bildar den perfekta motvikten och är lätt att montera på vilket som helst skrivbord eller bord. De många justeringsoptionerna ger varje klient individuell komfort. Många terapeuter använder detta fantastiska verktyg till behandling av patienter i rullstol, sängliggande, för massagebehandling av äldre samt för klienter innanför rehabilitering efter ögonoperation (post-operativ huvudställning efter vitrektomi, borttagning av glaskroppen).

Vår Massage Desktop levereras med bärväska (gratis tillbehör). Dess ringa vikt på 4,5 kg och dens kompakta design gör det lätt att transportera en Massage Desktop och gör att den ibland kan användas i stället för en tung massagebänk eller massagestol.

Massage Desktop Deluxe övertygar inte bara genom sin tilltalande design utan också med sin bekväma stoppning av Memory™ skum. Bröstkudden och ergo ansikte kudden anpassar sig underbart till kroppsformen och vikten är jämnt fördelad samt att det inte uppstår obehagliga tryckpunkter.

Riskfritt köp
30 dagars pengarna-tillbaka garanti

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Magnet huvudmassage verktyg

Magnet huvudmassage verktyg

79,00 kr
Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad