Välkommen till BestMassage!

Hand Reflexologi och Fot Pinne Kombinationsverktyg

2 i 1 verktyg som är idealiskt för hand och fot reflexologi.


Tillverkad av 100% rosenträ. Made in Thailand

99,00 kr
Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad

Produktinformation

Detaljer

Produktöversikt

Vår Thai Hand Reflexologi och Fot pinne Kombinationsverktyg har en knottrig sida som är idealisk för  hand reflexologi och en slät sida som används för traditionell thailändsk fotmassage. Tillverkad av polerad 100% thailändska rosenträ. 

Produktinformation

Vår Thai Hand Reflexologi och Fot pinne Kombinations Verktyg kombinerar två verktyg i ett. Använd verktygets knottriga ände för att massera musklerna på händerna och den släta änden för att sätta press på viktiga reflexologi punkter på fötterna.

Det finns några olika sätt att använda den knottriga änden för hand reflexologi av kombinationsverktyget. Rulla verktyget fram och tillbaka mellan dina  handflator, rulla upp och ner mot en hård yta med en av dina handflator, eller helt enkelt greppa och släpp den flera gånger. Låt spetsarna trycka på viktiga reflexologi punkter på din handflata för att främja läkning i hela kroppen. Kombinationsverktyg sträcker effektivt och stärker händerna, samtidigt lättar den muskelspänningar och främjar god cirkulation. Denna ände av verktyget är inte bara för händerna utan den kan användas var som helst på kroppen

Den släta änden av kombinationsverktyget används för traditionell thailändsk fotmassage. Använd sidorna av pinnen till att dra på sulorna, valv och hälar på fötterna. Använd toppen av pinnen att massera spetsarna på tårna och området mellan tårna. De två punkter i vardera änden av verktyg används för att försiktigt trycka på reflexologi punkterna över fötterna. Änden av Fotmassage pinnen kan även användas på andra delar av kroppen som nacke, axlar och rygg.

Thai Hand Reflexologi och Fotpinne Kombinationsverktyg är tillverkad av 100% polerat rosenträ från Thailand och kan användas med eller utan lotion under massagen.

Funktioner och fördelar:

  • Som att ha 2 verktyg men bara betalar för 1 – knottriga sidan för handmassage och den släta för Thai fotmassage.
  • Den är perfekt för att utöva reflexologi eftersom den är utformad för att effektivt massera tryckpunkter på händer och fötter.
  • Kan användas över hela kroppen och lättar på muskelspänningar samt ökar cirkulationen.
  • Den består av 100% högkvalitativt, helt naturlig thailändsk rosenträ som är slitstarkt och giftfri.

Storlek och underhåll:

  • Längd: 16,5 cm
  • Rengör massageverktyget med mild tvål och varmt vatten. Efter tvätt, torka den med en antibakteriell duk och gnid in den med en liten mängd näringsrik olja.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Massageknopp

Massageknopp

99,00 kr
Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad