Välkommen till BestMassage!

Fyra Punkts massageverktyg

Består av fyra olika tryckpinnar för att massera muskler över hela kroppen


Tillverkad av 100% rosenträ. Made in Thailand

99,00 kr
Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad

Produktinformation

Detaljer

Produktöversikt

Detta Fyra Punkts Massageverktyg kan användas över hela kroppen. Använd de mindre tryckpinnarna för mer ömtåliga muskelgrupper och de stora för större muskelgrupper.

Tillverkad av 100% thailändska rosenträ.. 

Produktinformation

Vår Fyra Punkts Massageverktyg är mycket mångsidigt. Den har fyra olika tryckpinnar i olika storlekar som kan användas på muskler över hela kroppen. Använd de mindre tryckpinnarna på känsliga muskler som händer och fötter och använd de större tryckpinnarna på större muskler som axlar och rygg. Att använda Fyra Punkts Verktyget ökar cirkulationen i kroppen och minskar muskeltrötthet. De fyra olika pinnarna kan användas för att stimulera olika punkter på kroppen, s.k. zonterapi och för att främja holistisk healing.

Fyra Punkts Massageverktyget hjälper vid stress och påfrestningar hos kunden och minskar även påfrestningar hos terapeuter som ett extra hjälpmedel. Verktygets olika pinnar, punkter och kanter fungerar som terapeutens fingrar och tummar och därmed motverkar onödiga skador,

Fyra Punkts Massageverktyget är tillverkad av 100% polerat rosenträ från Thailand och kan användas med eller utan lotion under massagen.

Funktioner och fördelar:

  • Den har fyra olika pinnar som kan användas på en mängd olika sätt på muskler över hela kroppen.
  • Den är perfekt för att utöva zonterapi eftersom den är utformad för att effektivt massera tryckpunkter på händer och fötter.
  • Dess olika pinnar, punkter och kanter fungerar som fingrar och tummar som motverkar onödiga skador hos terapeuterna.
  • Den består av 100% högkvalitativt, helt naturlig thailändsk rosenträ som är slitstarkt och giftfri.

Storlek och underhåll:

  • Längd: 11,4 cm  Bredd: 10 cm
  • Rengör massageverktyget med mild tvål och varmt vatten. Efter tvätt, torka den med en antibakteriell duk och gnid in den med en liten mängd näringsrik olja.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Massageknopp

Massageknopp

99,00 kr
Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad