Välkommen till BestMassage!

Ergonomisk tumme

Massageverktyg för deep tissue massage, designat efter ergonomiska principer

79,00 kr
Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad

Produktinformation

Detaljer

Vår ergonomiska tumme är ett nytt massageverktyg för deep tissue massage, designat att skydda massageterapeuter mot överbelastning. Ergonomisk tumme gör det möjligt att jobba mera focuserat och med mindre ansträngning.

Ett av de vanligaste problemen för massageterapeuter är överansträngning av händer och skuldror. Med Ergonomisk tumme behöver man inte längre använda sina egna tummar för att jobba på triggerpunkter, så tummarna kan slappna av. Handtagets ergonomiska form gör att man har handlederna i en neutral position.

Dvs. handlederna kan också slappna av. Detta verktyg förhindrar överextension av handleden samt dens smärtsamma följder. Ergonomisk tumme för med sig ett säkert arbetssätt för att det förlagrar belastningen från musklerna till skelettet. Genom att undvika att använda tummen förhindras överbelastning genom ojämn, upprepad användning av både hand- och armmuskler samt ledkapslar. Förebygger inte enbart nya skador utan hjälper också till med att gamla skador kan läka.
Se även våra andra massageverktyg!

Rengöringsinstruktioner:
Vi rekommenderar att rengöra massageverktyget efter varje användning. Det kan lätt ske me tvål och varmt vatten eller rengöringssprit. 

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Praktisk borste

Praktisk borste

69,00 kr
Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad
Sound Massage

Sound Massage

189,00 kr
Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad