Välkommen till BestMassage!

Easy-Reach Självmassage Verktyg

Pressur terapi för att nå svåra och inte så svåra trigger punkter


Tillverkad av stål och rosenträ. Made in Thailand

99,00 kr
Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad

Produktinformation

Detaljer

Produktöversikt

Vår Easy-Reach självmassage verktyg hjälper dig att nå problemområden var som helst på kroppen. Tillverkad av vackert thailändskt rosenträ och stål. 

Produktinformation

Easy-Reach Självmassage Verktyg är bra för att massera din rygg eller någon annan kroppsdel, eftersom den är ergonomiskt utformad för att perfekt trycka och nå på specifika muskelgrupper. När du använder verktyget lättar man upp spänningen i de knutna triggerpunkter för att lindra smärta och stress. De terapeutiska tryckningarna från Easy-Reach verktyget ökar också blodcirkulationen till musklerna så att de kan läka snabbare och fungera ännu bättre.

För att använda Easy-Reach Självmassage Verktyg, ta helt enkelt  tag i den vid dess slut och vägled den  på dina ömma muskler. Tryck lätt och låt den terapeutiska knappen jobba på dina stressade och spända muskler. Du kan använda verktyget på din rygg, nacke, axlar, ben, armar eller fötter. Även om verktyget är konstruerat för att användas för självmassage, kan du även använda den på dina kunder. Den är mycket mångsidig!.

Funktioner och fördelar:

  • Ergonomiskt utformad för att perfekt trycka och nå på specifika muskelgrupper
  • Den är mycket mångsidig—kan användas för egen massage eller dina kunder
  • Dess terapeutiska knapp kan lösa upp knutar och lindra smärta samt öka blodcirkulationen till musklerna.
  • Den är perfekt för att utöva zonterapi eftersom den är utformad för att effektivt massera tryckpunkter på händer och fötter.

Storlek och underhåll:

  • Längd: 36 cm   Bredd: 22 cm
  • Rengör massageverktyget med mild tvål och varmt vatten. Efter tvätt, torka den med en antibakteriell duk och gnid in den med en liten mängd näringsrik olja.