Välkommen till BestMassage!

Classico Deluxe

Stationär massagebänk med multi-justerbart ryggstöd och ergonomiskt huvudstöd

6 619,00 kr
Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad

Produktinformation

Detaljer

Classico Deluxe bänken är ditt val om du söker en stationär massage- eller behandlingsbänk i professionell kvalité, byggd för en livstid.Denna professionella massage- och behandlingsbänk utmärker sig genom de bästa materialer och ett redigt hantverk.

Ryggstödet på denna bänk är multi-justerbart och gör det möjligt för terapeuten att positionera klienten i den mest bekväma ställningen. För att förändra ryggstödets position används helt enkelt spaken och den kraftiga tryckfjädern (pneumatisk) för ryggstödet till önskad position.

Det multi-justerbara huvudstödet och den nyutvecklade ergonomiska ansiktskudden med Memory foam bjuder på fantastisk komfort och är steglöst justerbara, positivt, negativt, samt i höjden.

Classico Deluxe bänken är stoppad med 6,5 cm olje- och vattenresistent hög-densitets småcells skum och stoppningen inkl. 1,5 cm NASA Memory foam, ett viskoelastiskt skum som reagerar inom sekunder på kroppstemperatur och -vikt och därför förhindrar obehagliga liggavtryck.

Det olje- och vattenresistenta PU-läder överdraget känns mycket mjukt mot huden och är samtidigt mycket starkare än det traditionella PVC-vinylet.Ramen av högkvalitets hårdträet lönn kan justeras i höjden och har en dynamisk bärförmåga på imponerande 680 (!) kg.Classico Deluxe massagebänken passar alla gängse terapiformer och är perfekt till spa- och fitness-centers, masageskolor och institutioner. 

Riskfritt köp
30 dagars pengarna-tillbaka garanti
10 år garanti mot defekter i ben- och underredesystem 
2 år på PU-läder överdraget

Specifikationer
Classico Deluxe, ergonomisk, 76 cm
Bredd
76 cm
Längd
185 cm
Längd inkl. huvudstöd
213 cm
Arbeitshöjd 70 cm - 90 cm
Vikt 33 kg
Statisk bärförmåga
1000 kg
Dynamisk bärförmåga
380 kg
Polstring
5 cm högdensitets skum inkl. 2.5 cm Memory-foam
Överdrag
PU-läder, miljövänligt, olje- och vattenresistent
Ben och ram Högkvalitéts hårdträ, lönn
Systemet

Stationärt

Garanti 10 års garanti mot defekter i ben- och underredesystem / 2 år på PU-läder

*** Bänken levereras med speditör Schenker Logistics till dörren.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?