Välkommen till BestMassage!

Sale%

Ansiktsrulle

Ett handmassage verktyg designad för att    massera dina ansiktsmuskler


Tillverkad av 100% rosenträ. Made in Thailand

ord. pris: 99,00 kr

Specialpris 69,00 kr

Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad

Produktinformation

Detaljer

Produktöversikt

Den thailändska ansiktsrullen har två rullar som är tillräckligt små för att massera de känsliga musklerna i ansiktet. Verktyget kan även användas för zonterapi i händer och fötter. Tillverkad av stilig, 100% thailändska rosenträ. 

Produktinformation

Vår ansiktsrulle har två rullar som är perfekt dimensionerade för att massera de känsliga musklerna i ansiktet. Använd den för att försiktigt massera dina kinder eller pannan för att lindra spänningar och huvudvärk, och sedan på dina trötta, stressade nackmuskler. Snart kommer du att känna dig helt avslappnad och fri från stelhet och stressrelaterade värk.

Ansiktsrullen kan också användas för zonterapi, en gammal läkekonst som innebär att stimulera tryckpunkter på fötter och händer som överensstämmer med hälsan hos andra delar av kroppen. Använd ansiksrullen för att försiktigt massera punkter på dina hälar, sulor, anklar, tår, handflator och fingrar för att slappna av samt främja läkning i hela kroppen.

Ansiktsrullen är tillverkad av 100% polerat rosenträ från Thailand och kan användas med eller utan lotion under massagen.

Funktioner och fördelar:

  • Dessa två rullar är perfekta i storlek för att massera dina fina ansikts- och nackmuskler samt lindrar huvudvärk smärta och spänningar
  • Den är perfekt för att utöva zonterapi eftersom den är utformad för att effektivt massera tryckpunkter på händer och fötter.
  • Den består av 100% högkvalitativt, helt naturlig thailändsk rosenträ som är slitstarkt och giftfri.

Storlek och underhåll:

  • Längd: 15,2cm  Bredd: 4,45cm
  • Rengör massageverktyget med mild tvål och varmt vatten. Efter tvätt, torka den med en antibakteriell duk och gnid in den med en liten mängd näringsrik olja.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Massageknopp

Massageknopp

99,00 kr
Pris inkl. moms, exkl. fraktkostnad