Om Oss

Vårt ursprung och våra principer

BestMassage International grundades 1999 av Jeffrey Tippman och Amona Buechler i Chicago, USA. Av en lycklig händelse träffade de världens största tillverkare av bärbara massagebänkar, insåg det enorma värdet av dessa bänkar och började snart sälja massagebänkar, massagestolar och andra produkter. Sedan dess har de sålt flera hundratusen massagebänkar och –stolar världen över.
Orsakerna för deras stora framgång är egentligen helt enkla:

  • låga priser
  • ständigt förbättrad kvalité
  • utmärkt kundservice

En annan omständighet som har varit en stor tillgång för våra kunder såväl som för BestMassage själv är att Amona har många års erfarenhet som snickare och som Feldenkrais utövare. Denna bakgrund har gjort det möjligt för henne att bättre designa och tillverka sina egna massagebänkar, och nu att tillämpa sina kunskaper på de ständigt pågående förbättringarna av hela produktlinjen.

Vår filosofi

Vi här på BestMassage säljer inte bara massagebänkar. Vi betraktar vårt arbete som ett sätt att utveckla och stödja en bättre livsstil för oss själva, för kroppsterapeuterna som litar på oss och för deras kunder som får behållning av våra produkter. Vi söker produkter som befrämjar ökad harmoni, ger större välbefinnande och skänker skönhet i vårt dagliga liv. I framtiden kommer vi att fortsatt tillämpa vår filosofi på att förbättra vårt utbud av produkter och till att hjälpa kroppsterapeuter över hela världen.

  Laddar...